قیمت پودر نارگیل در بازارهای داخلی با توجه به کیفیت و سایر مشخصه ها تعیین می گردد. انواع پودر نارگیل به صورت عمده در سایت و زیر نظر تجار ممتاز کشوری با قیمت های منحصر بفرد و استثنایی به فروش می رسد. اما اگر می خواهید اطلاعات خود را در زمینه پودر نارگیل و ویژگی های کیفی و کمی آن بالا ببرید پس تا انتها این مطلب را دنبال کنید.
آشنایی با پودر نارگیل فله درجه یک
پودر نارگیلی به طور کلی طبعی خشک و چرب دارد، این نوع پودر سرشار از مواد غنی از جمله اسیدهای چرب، فیبر، آهن، پروتئین و غیره می باشد که فواید آن را برای انسان چند برابر کرده است. البته ذکر این نکته نیز حائز اهمیت است که پودر نارگیل به همه نمی سازند، بعضی از افراد به این محصول آلرژی دارند و مصرف آن برای آنها ایجاد حساسیت می کند. اما برای آشنایی با پودر نارگیل درجه یک در وهله اول باید با طرز تهیه این نوع پودر آشنا شویم.
اولین و شاید بشود گفت مهمترین مرحله انتخاب میوه نارگیل مناسب است که قرار است از آن انواع پودر نارگیل تهیه شود، زیرا کیفیت پودر نارگیل به میوه نارگیل اولیه بستگی دارد. نارگیل انتخاب شده بعد از جمع آوری به مدت یک سال در جای مخصوص نگهداری می شود، برای یک ماه نارگیل را با پوست نگهداری می کنند تا به مقدار کافی آب جذب کند. علت اصلی این کار جداسازی آسان پودر هسته نارگیل از پوسته است.
بعد از اینکه پوست را از هسته جدا می کنند یعنی به عبارتی غلاف گیری تمام می شود، پوست قهوه ای رنگ نارگیل به منظور استفاده در صنایع صابون سازی و روغن گیری حذف شده و هسته نارگیل مورد استفاده قرار می گیرد.
هسته نارگیل قطعه قطعه شده و بعد از شسته شدن با دستگاههای مکانیزه و مدرن به پودر نارگیل با درجات کیفی متنوع تبدیل می شود. بعد از این مرحله پود نارگیل را در سینی های بزرگ خشک کن پهن می کنند و با دمای ۱۰۸ درجه سانتی گراد می کند ان عمل علاوه بر خشک کردن پودرهای خیس به استریل آنها نیز کمک می کند. سپس نارگیلها را از خنک کننده به صورت ارتعاشی عبور می دهند، این آخرین مرحله تولید نارگیل است و همانطور که پیشتر اشاره شد اصلی ترین بخش انتخاب نارگیل می باشد. بو و طعم نارگیل یکی از مهمترین نشانه های درجه کیفی پودر آن می باشد.
مشخصات پودر نارگیل بسته بندی جنس خوب
پودر نارگیل از جمله کالاهای پرطرفدار است که بو و طعم فوق العاده ای به انواع غذاها، کیک، شیرینی و غیره می دهد. در میان انواع میوه های خشک معمولا به پودر خشک نارگیل کم لطفی می شود و ارزش غذایی آن به طور صحیح به مخاطب ارائه نمی شود. شاید وفور این نوع محصول در بازار نقش آن را کمرنگ کرده است اما باید بدانید که نارگیل خشک ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و سلامتی را به ارمغان می آورد.
البته ورزشکاران و افرادی که به رژیم غذایی خود اهمیت می دهند حتما از پودر نارگیل در انواع غذاها و یا حتی طعم دهی به قند و شکر بهره می برند. اگر شما هم به سلامتی برایتان جایگاه ویژه ای دارد پس از حالا شروع کنید و حتما پودر نارگیل را در برنامه غذایی خود بگنجانید.
اما اکثر محصولاتی که در بازار به صورت فله و بسته بندی شده به فروش می رسند کیفیت لازم را ندارد پس باید قبل از خرید هر گونه محصولی حتما دقت داشته باشید به عنوان مثال پودر نارگیل یک محصول مورد نیاز است که اغلب در تمام فروشگاهها یافت می شود پس در هنگام خرید سعی کنید تا حد امکان نکات زیر را رعایت کنید:
- حتما از پودرهای بسته بندی شده به جای پودر نارگیل فله استفاده نمایید.
- در هنگام خرید به بو و رایحه نارگیل توجه کنید
- طعم نارگیل یکی دیگر از راههای تشخیص پودر نارگیل مرغوب است.
- از محصولات ارگانیک استفاده کنید
- برخی از مواد بسته بندی شده حاوی دی اکسید گوگرد می باشد که این ماده عوارض جانبی زیادی دارد.
معمولا جنس هایی که ارگانیک هستند از بالاترین کیفیت برخوردارند زیرا علاوه بر اینکه خواص خود را حفظ کرده اند به بدن نیز آسیب نمی رسانند.
خواص ویژه پودر نارگیل و تهیه آن در منزل
پیشتر با تولید پودر نارگیل در کارخانه و توسط دستگاههای مکانیزه آشنا شدیم اما بد نیست به بررسی تولید انواع پودر نارگیل در منزل نیز بپردازیم. اکسیژن فکر میکنیم تهیه پودر نارگیل در منزل غیر ممکن است اما هر فرد با دانش کافی و داشتن مواد اولیه درجه یک می توانند محصول مورد نظر خود را به دست آورد. تهیه پودر نارگیل نیز در منزل بسیار آسان است و فقط با آماده کردن مواد اولیه مرغوب و سالم همچنین آموزش گام به گام می توان پودر نارگیل خشک و پودر نارگیل چرب آماده کرد.
داشتن گوشت نارگیل برای تهیه پودر آن کافیست و نیازی به وجود مواد دیگر نمی باشد. گوشت نارگیل را به قطعه های متوسط تقسیم بندی کرده و آن را روی کاغذ فر پهن کنید شپش به مدت چهل و پنج دقیقه با دمای پنجاه درجه سانتی گراد درون فر قرار دهید. دقت داشته باشید که گوشت نسوزد، وقتی که گوشت خوب حرارت دید و خشک شد یعنی رطوبتش را از دست داده است، آن را از فر درآورده و بعد از خنک شدن درون آسیاب بریزید تا کاملا خرد و یکدست شود. البته اگر به پودر نارگیل درشتتر علاقه دارید می توانید گوشت را رنده کنید. در مرحله پایانی پودر آماده شده را درون ظروف شیشه ای ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
خانم های خوش سلیقه و حساس که علاقه زیادی به زیباسازی غذا دارند می تواند پودر نارگیل رنگی تهیه کنند برای این کار کافیست که به پودرهای سفید رنگ خوراکی اضافه نمایند. البته سعی کنید خیلی زیاد به نارگیل رنگ نزنید تا طعم و رایحه اش به طور کامل حفظ شود.
بررسی ارزش غذایی و خواص ویژه پودر نارگیل:
- میزان کالری نارگیل ۱۲۰
- چربی برابر با ۴ گرم
- میزان کربوهیدرات ۱۸ گرم
- پروتئین ۴ گرم
- میزان فیبر ۱۰ گرم
- قند ۶ گرم
همانطور که می بینید پودر نارگیل هم مانند خود نارگیل بسیار انرژی زاست و می تواند در درمان و پیشگیری از بیماری هایی که با ضعف بدن همراه است کمک کننده باشد. نه تنها کالری بلکه انواع ویتامین ها و پروتئین های موجود در پودر نارگیل خواص و فواید بسیار زیادی برای بدن دارد.
بررسی خاصیت های درمانی پودر نارگیل
نارگیل در کنار تمام میوه ها و محصولات کشاورزی که به صورت ارگانیک تولید می شود خواص و مزایای بسیار زیادی برای بدن دارد. این محصول مفید سرشار از کلسیم، منیزیم، مس، آهن، منگنز و سایر ویژگی هاست که تمامی آنها گواه بر برتری نارگیل نسبت به انواع مکملهای غذایی و دارویی دارند. اما واقعا خواص پودر نارگیل چیست؟ در ادامه به بررسی انواع آنها می پردازیم:
نارگیل تقویت کننده بافت های همبند:
از جمله بافتهای همبند می توان به رباط پوست، تاندون و استخوان ها اشاره کرد. جالب این بدانید که این بافت های همبند تشکیل شده از انواع متفاوت مواد معدنی است که نبود و یا کمبود آن مشکلات بسیاری برای بدن به وجود می آورد. هر شخص برای تضمین سلامتی خود باید به بافت های همبند توجه کند و آنها را برای دوران پیری قوی نماید. در اینجا نقش پودر نارگیل به وضوح نمایان خواهد شد، مواد معدنی که در این نوع پودر وجود دارد به راحتی جذب بدن می شود و به تقویت بافت های همبند کمک می کند.
نارگیل و بهبود عملکرد مغز:
تقویت عملکرد مغز یکی از فواید مهم پودر نارگیل است. برخی از مواد معدنی که درون پودر نارگیل وجود دارد به تولید و تکثیر مواد انتقال دهنده عصبی کمک فراوانی می کند. انتقال دهندهای عصبی انتقال سلولهای عصبی را به مغز تسریع می کنند. در جدیدترین تحقیقات ثابت شده است که پودر نارگیل کمک زیادی به پیشگیری آلزایمر می کند.
نارگیل کاهنده کلسترول خون:
جالب است بدانید که نارگیل خشک شده سطح کلسترول مفید خون را بالا آورده و همچنین سطح کلسترول مضر را پایین می آورد. در نتیجه به سلامت قلب و عروق کمک فراوانی می کند.
نارگیل و درمان و پیشگیری از کم خونی:
کم خونی بیشتر در زنان بالای ۳۰ سال شایع است و پودر نارگیل می تواند کمک فراوانی به خانم ها در این زمینه کند. کم خونی یک بیماری معمولی ولی بسیار خطرناک است که می تواند حتی عمر را کوتاه تر نماید. سرگیجه های مزمن، سیاهی دور چشم، تریع بروز عفونت ها و وجود باکتریها در بدن از عوامل اصلی کم خونی می باشد. نارگیل خشک سرشار از آهن است و می تواند در برنامه غذایی بانوان نقش خود را به نحو احسن اجرا کند.
نارگیل کنترل کننده دیابت:
نارگیل می تواند به ترشح انسولین و مصرف گلوکز خون کمک ویژه ای نماید. بنابراین افراد دیابتی با مصرف پودر نارگیل به طور صحیح می توانند قند خون خود را کنترل نمایند.
نارگیل و تقویت سیستم ایمنی:
مواد آلی، معدنی، ویتامینها و پروتئین ها در نارگیل باعث می شود که این ماده ضد ویروسی، ضد باکتری، ضد انگلی و ضد قارچ شود. همه می دانند که وجود ویروس، میکروب و یا انواع عوامل خارجی آلوده می تواند بدن را ضعیف و بیمار کند. مصرف پودر نارگیل به صورت خام به تقویت قوای ایمنی بدن کمک کرده و در درمان بیماریهای عفونی بسیار تاثیر گذار است.
نارگیل و مبارزه با سرطان:
نارگیل خاصیت ضد سرطانی دارد به ویژه مصرف آن به افرادی که از سرطان سینه و روده بزرگ رنج می برند توصیه می شود. البته فرق زیادی بین نارگیل و پودر آن نیست. این نکته را نیز اضافه کنیم که پودر نارگیل خشک را می توان تا دو سال در فریزر نگهداری کرد.
نارگیل و خانم های باردار:
به خانم های باردار خوردن آب نارگیل توصیه می شود زیرا هم استریل است و هم خواص خود نارگیل را دارد. برخی از بانوان باردار به پودر نارگیل حساسیت دارند که بهترین روش برای برخورداری از فواید آن خوردن آب نارگیل است.
پخش کننده اصلی پودر نارگیل خشک
نارگیل از جمله معروفترین و محبوبترین انواع میوه هاست که طعم و بوی خارق العاده ای دارد. در گذشته ای بسیار دور یعنی حدود سه هزار سال پیش درخت نارگیل در مناطق جنوبی قاره آسیا کشت می شد اما امروزه اکثر اینگونه درختان در مناطق استوایی یافت می شوند. شاید ما با نارگیل آشنایی زیادی نداشته باشیم اما نارگیل برای مردم نواحی اقیانوس آرام مثل خرما برای ماست که حکم یک وعده غذایی کامل را دارد.جالبتر آنکه نارگیل نه تنها به عنوان خوراکی استفاده می شود بلکه از پوست، تنه و سایر مشخصه های ظاهری آن برای تولید ظروف و یا حتی ساخت خانه بهره می برند.
درخت نارگیل بسیار عظیم الجثه است به طوری که طول آن به بیش از سی متر می رسد و عرضی حدود یک متر دارد. میوه نارگیل هم دارای انواع متعددی است. ظهر این میوه بسیار جالب است به طوری که قسمت بیرونی آن که حالت کروی شکل دارد بسیار سفت و زبر و بخش درونی آن نرم و صاف است. چند سوراخ بالای این پوسته سخت قرار دارند که برای باز کردن و بیرون کشیدن شیره نارگیل از آنها استفاده می کنند. یعنی در ابتدای کار با یک جسم تیز سوراخ را برش داده و شیره را بیرون می کشند سپس پوست سخت آن را می شکنند.
در حال حاضر پودر نارگیل به دو صورت خشک و چرب در همه جای دنیا خرید و فروش می شود. این پودر کاربرد بسیار گسترده ای در صنایع غذایی دارد، تولید انواع کیک و شیرینی با طعم نارگیلی در همه جای دنیا رواج داشته و طرفداران خاص خود را دارد. پخش کننده انواع پودر نارگیل این محصولات را با کیفیت اعلا در اختیار مشتریان قرار می دهد.
مرکز فروش انواع پودر نارگیل رنگی
معمولا نارگیل هایی که به صورت تازه در بازار کشور خرید و فروش میشوند کیفیت های متنوعی دارند. ذکر این نکته قابل اهمیت است که در هنگام خرید میوه نارگیل حتما آن را تکان دهید اگر شیره داشت مرغوب است اما اگر خشک بود بدانید که نارگیل کهنه و شیره آن قبلا خالی شده است.
ایران از جمله واردکنندگان پودر نارگیل است که انواع آن را از کشورهای متفاوت دنیا از جمله هند وارد کرده و در بازارهای داخلی توزیع می کند. کیفیت نارگیل با توجه به مشخصات ظاهری آن مانند طعم، بو، رنگ و غیره تعیین می شود. با توجه به نوسانات ارزی بازار و بالا رفتن سریع قیمتها نرخ انواع محصولات وارداتی به شدت بالا رفته است. اما هنوز هم مراکز فروش معتبری وجود دارند که انواع این محصولات را با بهترین کیفیت و صرف هزینه های مناسب به خریدار تحویل می دهند. انواع پودر نارگیل رنگی بنا به تقاضای مشتری به صورت عمده و با بهترین قیمت عرضه می شود.