فروش عمده پودر ژلاتین در بازار با بهترین قیمت روز

ژلاتین یک نوع ماده ای است به صورت بدون رنگ و بدون مزه که آن را از کلاژن های موجود در استخوان و پوست جانوران و حیوانات تهیه می نمایند و به طور کاملا بهداشتی آن را تولید می کنند. ژلاتین کاربرد و استفاده های های بسیار فراوانی در صنعت های مختلف دارد به طور مثال در صنایع غذایی، لوازم آرایشی و بهداشتی، عکاسی و داروسازی مورد استفاده واقع می شود. فروش و پخش ژلاتین به صورت عمده و جزیی انجام می گیرد، وظیفه ی مجموعه ی ما فروش عمده پودر ژلاتین در بازار است، شما می توانید پودر ژلاتین عمده را، با بهترین قیمت روز از ما خریداری نمایید.

فروش عمده پودر ژلاتین در بازار با بهترین قیمت روز

آشنایی با تمامی محصولات پودر خوراکی ایرانی

آشنایی با تمامی محصولات پودر خوراکی ایرانیامروزه به دلیل مشغله های فراوانی که برای تمامی مردم وجود دارد، ترجیح می دهیم که از پودرهای خوراکی آماده استفاده نماییم. به طور مثال زمانی که شما عجله دارید، زمانی برای دم کردن قهوه نخواهید داشت پس در این موقعیت ترجیح می دهید از پودرهای قهوه فوری استفاده نمایید. این پودرهای خوراکی باعث صرفه جویی در وقت و زمان می شوند.
محصولات پودر خوراکی ایرانی، دارای گستردگی و تنوع بسیار فراوانی می باشد که ممکن است با تمامی آن ها آشنایی نداشته باشید.
در ادامه به طور مختصر به معرفی انواع پودر خوراکی ایرانی می پردازیم:

پودر خامه، پودر دسر، پودر ژله، پودر کیک (به صورت آماده و نیمه آماده)، پودر سبزیجات، پودر برای تهیه انواع سس، پودر انواع آش و سوپ، پودر پسته، پودر چای، پودر پیاز، پودر نارگیل، پودر خرما، پودر سیر و موسیر به صورت خشک، بکینگ پودر، پودر کشک، پودر سیب زمینی، پودر شکر مخصوص قنادی ها، پودر زعفران، پودر سفیده و زرده تخم مرغ، پودر گوجه فرنگی، پودر بادام، پودر سوخاری، پودر خمیرپیتزا، انواع نوشیدنی های فوری (قهوه، کاکائو و …)، پودر غذا به صورت آماده یا نیمه آماده، پودرهای حاوی عصاره ی گوشت یا مرغ، پودر شیرین بیان، پودر هویج، پودر بیسکویت، پودر مخصوص نوشیدنی های گیاهی، پودر قارچ، پودر لیموعمانی، پودر ادویه جات (دارچین، آویشن، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و…)، پودرهای پودینگ، پودر کرم کارامل و کرم های شکلات، پودر شیرسویا، پودر نوشابه، پودر جلبک، پودر وانیل، پودر آهک خوراکی، پودر قند، پودر مخصوص فراورده های لبنی، پودر زنجبیل و…. از انواع پودر های خوراکی ایرانی هستند. 

خرید بهترین پودر ژلاتین ایرانی

ژلاتین یک نوع ترکیب گوشتی است، از غضروف گاو آن را استخراج می کنند. به دلیل خواص ژلاتینی آن، در صنایع و تولیدات غذایی استفاده های فراوانی دارد.
خواص ژلاتینی آن و غلظت مورد نظر آن، بستگی به بلوم درون آن دارد و طبق بلوم پیوستگی آن می تواند متفاوت و متغیر باشد.
پودر ژلاتین کاربردهای فراوانی دارد، در تهیه ی انواع کرم، دسر، ژله ها و مرباهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.
 امروزه پودر ژلاتین در فروشگاه و همچنین به صورت اینترنتی عرضه می شود. 
شما می توانید مقداری پودر ژلاتین را خریداری کرده و در کنار خود داشته باشید، در دسرها و یا حتی در قهوه و چای خود اضافه کرده و سپس اضافه نمایید.
علاوه بر آن در غذاهایی مانند سوپ و پیش غذاهایی مثل سالاد نیز می توانید مقداری از آن را بریزید و از خواص بسیار زیاد آن بهره مند شوید.
اما باید خیلی دقت داشته باشید که کیفیت این پودرها بسیار حائز اهمیت است، اگر پودر ژلاتین کیفیت لازم را نداشته باشد، باعث آسیب دیدن محصولی می شود که در آن از پودر ژلاتین استفاده کرده اید، پس در انتخاب و خرید آن، دقت کافی داشته باشید.

اطمینان خاطر داشته باشید، محصول ایرانی که تهیه می شود بهترین کیفیت را داراست و همان مرغوبیت پودر ژلاتین صادراتی را داراست.
پس از تمام این توضیحات درباره ی پودر ژلاتین، ممکن است برای شما سوال پیش بیاید که حال چگونه آن را خریداری نماییم؟ درحال حاضر کشور ما پودرهای ژلاتین با کیفیت و مرغوبی را تولید می کند. اگر قصد خرید بهترین پودر ژلاتین ایرانی را دارید، می توانید پودر ژلاتین بسته بندی را انتخاب و آن را تهیه نمایید. 

مشخصات انواع پودر ژلاتین با کیفیت

مشخصات انواع پودر ژلاتین با کیفیتژلاتین ماده ای  است به صورت کاملا خالص، که در طبیعت نمی توانید آن را به طور طبیعی پیدا نمایید.
این ماده از بدن، استخوان گاو تولید می شود. به همین دلیل این ماده دارای مقادیر زیادی از پروتئین است.
ژلاتین می تواند دوبرابر بیشتر از حجم خود آب جذب و سپس در دمای بالاتر از ۴۰ درجه تبدیل به ژل شود.
بیشترین کاربرد ژلاتین در تولید دسرها می باشد.
شاید برای شما سوال باشد که چرا باید از پودر ژلاتین استفاده نماییم؟ پاسخ ما به شما این است که، ژلاتین در واقع جانشین و جایگزین نشاسته در تهیه و تولید مواد غذایی شده است.
مصرف آن به تمامی افراد توصیه می شود، چون دارای مقدار بسیار زیادی از پروتئین است.
ویژگی پودر ژلاتین در این است که، چون دارای اسیدآمینه است برای پوست، مو و ناخن بسیار مفید است.
همچنین به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن، کمک بسزایی خواهد کرد. 
ژلاتین به دلیل نداشتن چربی و کربوهیدرات بسیار کم کالری است. طبق مطالعات دانشمندان، پودر ژلاتین ممکن است منجر به کاهش وزن شود.
طی آزمایشاتی که انجام شده، افرادی که قبل از خواب ژلاتین مصرف کرده اند، به طرز قابل توجهی کیفیت خواب بالا و همچنین خستگی کمتری در دو روز بعد داشتند. 
این بهبود خواب و عدم خستگی افراد، به دلیل وجود آمینو اسید گلیسین است که در ژلاتین بسیار فراوان است.
ژلاتین اگر کیفیت موردنظر را داشته باشد، منجر به افزایش رشد عضلات بدن و التیام جراحات خواهد شد، استفاده از این ماده بسیار توصیه شده است.
یکی از بهترین و کاربردی ترین خواص ژلاتین هضم بالای آن است. گلایسین موجود در آن باعث افزایش اسید هیدرولیک شده و به هضم و جذب مواد غذایی کمک زیادی می کند.
سوپ هایی که دارای ژلاتین هستند، برای کسانی که مشکلات گوارشی دارند بسیار توصیه می شود.

ژلاتین به دو صورت به بازار عرضه می شود که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم.

به طور کلی انواع ژلاتین عبارتند از:

  • پودر ژلاتین 
  • ورق ژلاتین

اگر بخواهیم به توضیح انواع پودر ژلاتین بپردازیم باید بگوییم که، امروزه در کشورمان پودر ژلاتین انواع بسیار زیادی دارد که توسط کارخانه های مختلف تولید و به بازار عرضه می شوند. می توانید پودر ژلاتین را به صورت بسته ای و یا به صورت فله ای تهیه نمایید.
خرید پودر ژلاتین را از مراکز قابل اطمینان انجام دهید، مرکز فروش ما یکی از این مراکز است، که این اطمینان خاطر را به شما می دهیم تا محصولی که از ما خریداری می نمایید از کیفیت فراوانی برخوردار است.

مرغوب ترین پودر ژلاتین بسته بندی ارزان

از سال ۱۸۸۹ تولید ژلاتین به شکل عمده آغاز شد، تا قبل از آن مردم تصور این را داشتند که وجود همچین ماده ای کذب و دروغ است.
به همین دلیل در آن زمان دسرها و کیک ها همراه با نشاسته تولید می شد. 
اما بعد از پخش عمده ی ژلاتین به تمام جهان، استفاده از آن در کل دنیا رواج پیدا کرد.
اما امروزه بعد از گذشت سال ها، پودرهای ژلاتین به صورت بسته بندی نیز توسط تولیدکنندگان مختلف، عرضه می شوند. 
شما می توانید مرغوب ترین و با کیفیت ترین پودر ژلاتین بسته بندی ارزان را تهیه و استفاده نمایید. 
با ارزان شدن قیمت، کیفیت محصول تغییری نکرده و پایین نخواهد آمد.
ژلاتین بسته بندی شده با قیمتی بسیار کم را خریده و با خیالی راحت اقدام به استفاده از آن کرده و تاثیر بسزای آن را بر سلامتی خود و اعضای خانواده تان احساس نمایید. 
با توجه به نکات بهداشتی که حائز اهمیت است، توصیه ی ما به شما تهیه ی پودر ژلاتین بسته بندی شده است، تا خیالتان از کیفیت و بهداشت آن کاملا آسوده باشد. 

عرضه مستقیم پودر ژلاتین از کارخانه

عرضه مستقیم پودر ژلاتین از کارخانهژلاتین را در مراکز تولیدی به دو روش کلی تهیه و تولید می نمایند:

  • روش سنتی: مثل همان روش پخت است.
  • روش شیمیایی: این روش خود به تنهایی شامل دو بخش اسیدی و قلیایی است.

روش های جدیدتری نیز وجود دارد که برای تولید از آنزیم استفاده می کنند، اضافه کردن آنزیم، زمان تولید ژلاتین را سرعت می بخشد.
به طور کلی در کارخانه های تهیه و تولید ژلاتین اگر از هر روشی ژلاتین را تولید نمایند، در آن سه عمل خالص سازی، تغلیظ و خشک کردن انجام می شود.
پس از تهیه و تولید این نوع پودر در کارخانه، عرضه و توزیع آن به صورت مستقیم انجام می گیرد.
بدین ترتیب می توان پودر ژلاتین را با قیمت کمتری خریداری نمود، زیرا محصول به صورت مستقیم و بدون هیچگونه واسطه ای از کارخانه به دست مصرف کننده می رسد.
با حذف واسطه ها، قیمت محصول کاهش پیدا می کند. خریداران پودر ژلاتین می توانند به صورت مستقیم محصول را تهیه و استفاده نمایند. 

برای تامین و دریافت مشاوره های مربوطه و هرگونه سوال دیگر، با مجموعه ی بزرگ ما ارتباط بگیرید تا همکاران ما پاسخگوی شما باشند. 

راهنمای انتخاب پودر ژلاتین درجه یک

پودر ژلاتین با کیفیت و درجه یک، از هشتاد و چهار درصد پروتئین، دو درصد خاکستر و چهارده درصد رطوبت تشکیل شده است.
به دلیل اینکه پودر ژلاتین در مدت طولانی ممکن است رطوبت را به خود جذب نماید، بهتر است که در محلی خشک و خنک نگهداری شود.
اگر پودر ژلاتین در رطوبت مورد قبولی که %۱۴ است، به %۱۶ برسد، باعث رشد قارچ و کپک بر روی ژلاتین خواهد شد که مصرف آن بسیار خطرناک است.
ژلاتین را باید با آب گرم حل نمود، در دمایی حدود ۴۰-۵۰ درجه سانتی گراد ژل تشکیل می شود که این تولید و تشکیل ژل، به دلیل وجود بلوم است. 
پودر ژلاتین، دارای بلوم ۶۰ تا ۲۶۰ است، اما در بازار کلی تا بلوم ۴۰۰ نیز موجود است و عرضه می شود.

روش استفاده از پودر ژلاتین و ورق ژلاتین

روش استفاده از پودر ژلاتین و ورق ژلاتینهمان طور که توضیح دادیم ژلاتین دارای دونوع پودر ژلاتین و ورق ژلاتین می باشد. که مصرف و استفاده از هریک متفاوت است. 
از نظر فواید غذایی و مزایای استفاده از این نوع ماده، پودر ژلاتین و ورق ژلاتین تفاوتی باهم ندارند، تنها تفاوت آن ها در این است که، محصول تهیه شده با ورق ژلاتین شفاف تر و روشن تر خواهد بود.
راهنما و روش استفاده از پودر ژلاتین:

در مرحله ی اول یک کاسه را انتخاب و درون آن مقداری پودر ژلاتین ریخته سپس کمی آب سرد به آن اضافه کرده و مجددا پودر ژلاتین را بپاشید و آب سرد را بریزید. شاید سوال پیش بیاید که چرا باید پودر ژلاتین را کم کم به آب اضافه کرد ؟ زیرا اگر یک مرتبه تمام پودر ژلاتین را بریزید و آب سرد را نیز به آن اضافه نمایید، پودر ژلاتین به صورت گلوله در می آید. 
پس از مخلوط کردن آب و پودر ژلاتین، به مدت چند دقیقه آن ها را به کناری گذاشته و فرصت دهید تا به صورت اسفنجی شوند.
 نکته ی قابل توجه در این مرحله این است که، حتما لایه ی آخر پودر ژلاتین باشد.
حال به ظرفی با ارتفاع ۴ سانتی متر احتیاج دارید. ظرف را پر از آب کرده و روی حرارت قرار دهید. ظرفی که درون آن ژلاتین قرار داشت را داخل آب بگذارید و فرصت دهید تا ژلاتین به صورت رقیق شده در بیاید، سپس در انتها آن را مخلوط کرده و کاملا هم بزنید تا یکدست شود. 
راه دیگری نیز برای رقیق کردن ژلاتین وجود دارد و آن این است که، به ازای  هر قاشق چای خوری پودر ژلاتین، یک قاشق چایخوری شکر اضافه نمایید و آن ها را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آب را اضافه کرده و مواد را هم بزنید. ادامه ی کار مانند روش قبل است ( گذاشتن ظرف در آب تا رقیق شود) . در این روش به دلیل وجود شکر درون مواد، پودر ژلاتین شما گلوله نمی شود.

یک راه و روش کلی برای رقیق کردن پودر ژلاتین وجود دارد که به صورت خلاصه به آن اشاره می کنیم:
یک قاشق چای خوری پودر ژلاتین را همراه با یک قاشق چای خوری شکر و یک هشتم پیمانه آب سرد و یا یک قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین همراه با یک قاشق سوپ خوری شکر و با یک چهارم پیمانه آب سرد مخلوط نمایید.

راهنما و روش استفاده از ورق ژلاتین:

ظرف آب سردی را آماده کنید و سپس ورق های ژلاتین را داخل آب سرد خیس نمایید تا ورق ها نرم و حجم آن ها نیز بیشتر شود.
 ورق های ژلاتین را از داخل آب بیرون آورده و آب آن را بگیرید (با فشار دو دست).
بعد از این که آب ورق ها گرفته شد، می توانید از طریق دو راه از آن ها استفاده کنید. 
نکته مهمی که در این مرحله باید به آن توجه کنید این است که، ورق ها نباید بیش از حد مجاز درون آب باشند، چون ممکن است در آب حل بشوند. 
درون مایه گرم باید به طور مستقیم ورق ها را اضافه نمایید، اگر مایه ی شما سرد بود، اول روی ورق های ژلاتین مقدار کمی آب بپاشید سپس ظرف را روی حرارت به صورت بن ماری بگذارید تا ورق های ژلاتین شروع به رقیق شدن کنند. 
توجه داشته باشید زمانی که پودر رقیق شده را به دسر یا موادتان اضافه می کنید، دسر ولرم باشد تا ژلاتین خراب نشده و به صورت گلوله در نیاید. 

توجه لازم را داشته باشید که مصرف و استفاده ی پودر و یا ورق ژلاتین برای کودکان زیر ۳ سال ممنوع و بهتر است افرادی که مشکل گوارشی حاد، یا سیستم ایمنی ضعیفی دارند این محصول را استفاده نکنند. 

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

[kkstarratings]

دیدگاهتان را بنویسید